b_320_0_16777215_00_images_zinsverband_GeestvannieuwbeginOMSLAG.jpg

Presentatie van de nieuwe bundel van Franck Ploum.

In de bundel 'Geest van nieuw begin' zijn vijftig liedteksten verzameld. De teksten kenmerken zich door de ruimte die ze geven. Het inclusieve taalgebruik maken dat ze voor velen herkenning oproepen.

Naast losse teksten die passen bij verschillende tijden van het jaar, bevat de bundel ook alle teksten van de pinksterliturgie ‘Licht en liefde onstuitbaar’ en de kerstwoorddienst ‘Belofte van Toekomst’. Achterin is een componistenlijst opgenomen.

De (korte) presentatie vindt plaats in de Lutherse Kerk, aansluitend aan de viering van de Ekklesia Breda.  De presentatie bestaat uit een inleiding, enkele teksten - gezongen en gesproken. Na afloop is de bundel verkrijgbaar (€8,95 ovb). Wie niet naar de viering (kunnen) komen kunnen vanaf 11.45u de kerk in voor de presentatie, die om 12.00 uur begint (einde 12.45u).

Wanneer     Zondag 6 oktober
Tijd            12.00 - 12.45 uur